Azúrkék felső

tunika10

Az első kardigán horgolása közben már rám is kacsintott a következő ruhadarab egy orosz internetes oldalról, amit úgy éreztem, mindenképpen szeretnék magamnak meghorgolni.

Csodálatos azúrkék fonalat választottam a munkához és később neki is láttam. Nem ragaszkodtam az orosz oldalon látott szabásmintához, egy kicsit a saját alakomra igazítottam azt és a dekoltázsba belevittem egy kis rafinériát is. Forró nyári reggelek és esték kiegészítő ruhadarabjának szántam ezt a felsőt, esetleg vízparti sétákhoz, fürdőruha fölé. 🙂

100% akril fonalból, 2-es tűvel dolgoztam

38-as méretemre kicsivel több mint 5 x 50 gr fonal volt szükséges

tunika9

 

aláírás

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek oszd meg az alábbi gombokon:

2 thoughts on “Azúrkék felső

  1. Kedves Trixi,

    Gyönyörű a tunika! Az általad elkészített verziónak a mintáját meg lehet vásárolni? Én orosz oldalakról nem tudok horgolni, és még inkább kezdő horgolónak mondanám magam, nincsen gyakorlatom felsők horgolásában.
    Heni

    1. Kedves Heni!
      Köszönöm a hozzászólásodat. A tunikát az orosz oldalon látott kép és minta rajz alapján, saját elképzelésem szerint a saját méretemhez és lehetőségekhez (fonal vastagság, használt tű méret) igazítva a horgolás folyamán alakítottam. Sajnos rajzot nem készítettem róla.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük