Mary Poppins

 

A próbababámat többször másféleképp nevezem, attól függően, éppen mi jut eszembe. Ma azonban átesett a keresztségen, úgyhogy a továbbiakban a neve Mary lesz. Mary Poppins.
Büszkén csaptam a hónom alá az éppen tűről leesett, vasaló alól kikerült ruhadarabbal felöltöztetett babát, fényképezőgéppel a nyakamban, majd “viszem Mary-t fotózni” felkiáltással suhantam ki a kertbe. (Eddig sosem hívtam Marynek, de már itt is látszik, hogy a név kötelez.) Szóval: Lábra állítottam a lányt, majd hátrébb léptem a fotózás kedvéért, ám Mary szoknyájába belekapott a keleti szél… egy bökkenő volt csak, Mary eddig nem gyakorolta a széllel repkedést és az esernyője sem volt nála, így hát becstelenül elvágódott a betonon. Leporoltam szegényt, megigazítottam szétzilálódott ruháját, megvigasztaltam és igyekeztem a legszebb fotókat készíteni, hogy visszatérjen a jó kedve.

A bordó felsőt, Alize Díva fonalból, 2-es tűvel készítettem.

A ruhadarab meglepetés ajándék lesz, kisfiam fejlesztő pedagógusának, Timi néninek, akihez másfél évet járt Marci tornázni, erősödni, alapozó mozgásterápiára.
Gyermekszerető szigora, szaktudása, odaadása felbecsülhetetlen segítség volt számunkra. Örülök, hogy hozzá jártunk, hogy ismerhetjük őt.

Timi néni honlapja: Eredei TanOdú . Megtalálható a Facebook-on is!

Köszönünk mindent!

aláírás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük