Rólam

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntelek oldalamon, melyet a horgolás, az alkotás öröméért hoztam létre.

Első kézimunkáim még gyerekkoromban láttak napvilágot, édesanyám és nővérem, valamint általános iskolai osztályfőnököm hatására. A horgolás, kötés, keresztszemes hímzés hármasából ez utóbbi mellett maradtam meg és gyermekeim születésével és növekedésével egymás után készültek a keresztszemes képek.

Amilyen sokáig kitartottam e mellett a kézimunka mód mellett, olyan hirtelen raktam le a hímzőrámát és a fonalakat, több befejezetlen munkával a kézimunka dobozban. Ők még várnak türelemmel.

Pár év szünet után, most, egy új élethelyzetnek köszönhetően figyelmem a horgolás irányába terelődött és azt hiszem beköszöntött egy újabb szerelem. Igen. A horgolás elvarázsol, magával ragad. Egymás után születnek az új munkák. A horgolás felér egy mantrával, egy relaxációval vagy meditációval (persze ha bontanod kell akkor nem, de legalább a vérnyomásodat is karban tartja) 🙂 .

Ahogy számolod a vissza-visszatérő mintát, képtelenség, hogy másra figyelj. Kikapcsolod a jelent, a múltat, a jövőt  és közben létrehozol valamit, amire büszke lehetsz. Szerintem felemelő érzés.

Gyere, érezd jól magad és fedezd fel te is a kézimunkázás varázslatos világát!

Üdvözlettel:

 aláírás